Overslaan naar content

Parttime Magazijnmedewerker bij Knivesandtools

Op locatie
 • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Magazijn

Functieomschrijving

Sinds 1999 is Knivesandtools / KATO Group een pure online player met platforms in meerdere Europese landen. In de niche van keukenmessen, zakmessen, outdoor gear en slijpproducten zijn wij de topspeler in Europa.


Ben jij op zoek naar een uitdagende parttime baan in het magazijn? Wij zijn op zoek naar enthousiaste magazijnmedewerkers die ons team willen versterken. Als magazijnmedewerker speel je een essentiële rol in het logistieke proces en zorg je ervoor dat onze klanten hun bestellingen op tijd ontvangen. 


Het werk is divers en bestaat uit orders picken, bestellingen verpakken, producten inboeken, pallets verzendklaar maken, bijhouden en tellen van de voorraad en nog veel meer. Bij uitzonderingen in het proces zoek je samen met customer service of inkoop een oplossing. Per dag sturen we ongeveer 2.000 pakketten naar onze fans in Europa.Wat hebben we jou te bieden

 • Werken in een hecht en leuk team
 • Serieus werk met veel verantwoordelijkheid
 • Veel lichaamsbeweging, hoofdzakelijk lichte producten
 • Een jong bedrijf waar iedere medewerker belangrijk voor is
 • 8-22 uur per week


Nog wat meer uitleg

De logistieke afdeling bestaat uit 25 gedreven aanpakkers. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.30 en op zondag van 10.00 tot 18.30. Samen kijken we welke tijden het meest geschikt zijn. Met elkaar wordt al het werk afgestemd en samen zorgt het team er voor dat alle klanten hun bestellingen op tijd krijgen.


Onze klanten vormen een heuse community die wij inspireren met geweldige producten, unieke afbeeldingen, duidelijke instructies en de beste service. Wij proberen iedere klant aan ons te binden zodat deze weer bij ons terugkomen. Ons motto is “van klanten liefhebbers maken” en daar dragen onze magazijnmedewerkers aan bij.


Samen met het team van magazijn medewerkers ben je verantwoordelijk voor ons warehouse en voor het logistieke proces. Het werk is belangrijk voor ons bedrijf en voor onze klanten. Kortom, veel afwisselende taken en serieus werk!


Wie zijn wij?

KATO Group BV is onze bedrijfsnaam, Knivesandtools onze naam in de markt. Met 13 webshops zijn we actief in 11 landen (NL, BE, FR, DE, AT, UK, IE, IT, ES, DK and SE) en dat breiden we snel uit. Keukenmessen, zakmessen, slijpproducten, zaklampen, verrekijkers en andere outdoorproducten doen ons hart sneller kloppen. We hebben een enorm diep assortiment van meer dan 17.000 producten en we bieden ongeëvenaarde service. We hebben al sinds 1999 ervaring in de e-commerce en groeien ieder jaar hard.


We zijn een bedrijf dat vooruit wil, en met een leuke sfeer een toffe ervaring rondom een aankoop levert. Dat betekent snel schakelen en oplossingen vinden met de klant als focus. Eigen initiatief wordt luid toegejuicht en iedere medewerker krijgt veel verantwoordelijkheid.


Interesse?

Past deze bijbaan bij jou? Stuur dan jouw CV met een duidelijke motivatie naar ons toe.

Vereisten

Kwalificaties en vaardigheden

Je bent een energiek en gedreven persoon. Je bent het type aanpakker en hebt absoluut oog voor detail. Je bent dus accuraat en zeer gestructureerd en je vindt het leuk om je eigen werkprocessen continu beter te maken. Het werken in een team en het daadwerkelijk verantwoordelijk zijn voor het succes van het team, is voor jou een extra motivatie.


Je kan omgaan met drukke periodes en door je gestructureerde werkwijze ben je ook op de piekdagen volledig “in control”. Het is voor jou een uitdaging om met je collega’s iedere dag onze klanten blij te maken.


Voor het werk is het belangrijk dat je fysiek in goede conditie bent. Verder zoeken we iemand die goed past bij ons gedreven team.

Bij voorkeur woon je in of dichtbij Apeldoorn.


Welke competenties heb je hierbij nodig

 • Flinke werkkracht
 • Gezonde conditie
 • Vrolijke en enthousiaste collega
 • Teamplayer
 • Een scherp oog voor details
 • Goed kunnen communiceren
Op locatie
 • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Magazijn

of

Op locatie
 • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Magazijn