Overslaan naar contentWerken bij Knivesandtools.

Waarom werken bij Knivesandtools? Je werkt, je krijgt betaald. Logisch. Maar werken bij Knivesandtools is veel meer dan dat.

Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Je werkt niet alleen hard aan ons platform: ook aan jezelf. Je krijgt bij Knivesandtools veel ruimte om nieuwe skills te leren. Ook zijn er op termijn doorgroeimogelijkheden. We geloven in de kracht van onze medewerkers. Mensen laten doen waar ze goed in zijn. Kom je wellicht in een andere functie nog beter tot je recht? Dan kijken we natuurlijk naar de mogelijkheden.

Bedrijfscultuur

We hebben een vrij relaxte en open bedrijfscultuur. Cijfers en andere informatie worden openlijk gedeeld en je wordt bij veel zaken betrokken. Geen managementlagen: iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen werk.

Een goed idee krijgt alle ruimte om uitgewerkt te worden.

Vrijheid

In overleg is er heel veel mogelijk. Afhankelijk van je afdeling heb je behoorlijk wat vrijheid om, in overleg met je team, te bepalen hoe laat je dagelijks begint bijvoorbeeld. Maar ook binnen je functie heb je de vrijheid om verbeteringen aan te brengen. Graag zelfs! Als jij kansen ziet om Knivesandtools nog beter te maken juichen we dat luidkeels toe.

Eigen productie

We doen zoveel mogelijk zelf. Dat betekent ook dat er op veel vlakken ruimte is om iets te leren. Je leert immers meer wanneer je het zelf doet, dan wanneer je bijvoorbeeld een bureau inhuurt om je teksten te schrijven.

Werken bij een marktleider

Wij zijn in Europa de grootste online verkoper van (zak)messen. Daarbij werken we met state of the art softwarepakketten & technologie. Geen zolderkamershop (meer) dus, maar een innovatieve en ambitieuze marktleider.

Bedrijfsfeestjes en vrijdagmiddagborrels

Work hard, play hard! Veel afgezaagder ga je dit soort begrippen niet vinden op een WerkenBij-website. Toch is het zo. We lopen het vuur uit de sloffen maar houden ook van een feestje. Après Ski, 90’s, Casino en After Summer: zomaar een paar themafeesten die afgelopen tijd de revue passeerden. Daarnaast nemen we vrijdags de tijd om met elkaar de week af te sluiten met een biertje, wijntje of frisje en bitterballen. Bij voorkeur op ons dakterras.

Dagelijkse lunch en heerlijke koffie

We lunchen samen in onze nieuwe kantine. Dagelijks vers brood van de bakker en daarnaast regelmatig soepen en andere lekkernijen. Werk je een avonddienst? Dan zorgen we ook voor avondeten. Goede koffie is een basisvoorwaarde voor goed werk. Dat zit met onze Rocket-espressomachine wel (cappuccino)snor.

Leuk en divers team

De gemiddelde leeftijd van onze 90 medewerkers ligt rond de 34, een vrij jong team dus. Samengesteld uit mensen van over de hele wereld: wel 16 verschillende nationaliteiten! Iedereen is welkom. We zijn trots op ons inclusieve personeelsbeleid.

Korting op kwaliteitsproductenWe snappen heel goed dat je hebberig wordt van onze gave producten. Daarom krijg je 20% personeelskorting op ons assortiment.

Kom erbij

We hebben altijd plek voor slimme, leuke mensen. Bekijk onze openstaande posities.