Overslaan naar contentEen dag bij Marketing.

8:30

Je komt binnen en pakt een lekkere espresso of cappuccino. Bij het koffieapparaat kom je al collega’s van inkoop tegen. Zij vertellen je dat het gelukt is dat ene nieuwe merk gietijzeren pannen te strikken. Goed om in het achterhoofd te houden voor de nieuwe Outdoor Cooking-campagne.

9:00

Je checkt je mailbox en Jira en ziet wat er vandaag van je verwacht wordt. Even snel iets afstemmen over de inrichting van de Zakmessen & Multitools-categoriepagina met de Category Manager en SEO-specialist.

9:30

Standup. Met je team neem je door wat je gister gedaan hebt, vandaag gaat doen en welke obstakels je ziet. Je checkt hoe het staat met de nieuwe productrelease van Jack Wolf Knives. Staat alles klaar voor vrijdag?

9:45

Even met Team Social overleggen hoe de video voor die nieuwe productrelease is geworden. Staan de linkjes goed? Top!

10:00

Tijd om aan de slag te gaan met de teksten voor de nieuwe Zakmessen & Multitools-categoriepagina. Zorgen dat alle teksten aansprekend zijn, en de H1 en H2’s SEO-verantwoord. Meteen even een update van de Top 10 bijwerken en dan alles met een duidelijke briefing doorzetten naar Vertaling.

12:00

Lunchtijd. Boterham met kaas vandaag? Of bak je een eitje? Gezonde wrap misschien? Er is vandaag in ieder geval verse soep. Lekker! Na het eten even een rondje wandelen met wat mensen van andere teams, of een potje tafeltennis tegen de directeur.

13:00

Er komt weer een feestdag aan, dus overleg je met het kernteam over de insteek van de campagne. Wat zijn de commerciële doelen? Wat hebben we vorig jaar gedaan? Wat doen we dit jaar aan communicatie?

15:00

Prikbordmeeting. Vandaag presenteert de afdeling Technische Marketing aan het hele bedrijf waarmee ze bezig zijn. Nieuwe features voor de wishlist, een fix voor dat ene irritante bugje en een nieuwe manier om klanten te helpen producten te vergelijken. Mooie ontwikkelingen!

16:00

Verrekijkers blijven mooi, alleen soms best ingewikkeld. Daarom komt vandaag een leverancier langs om producttraining te geven. Samen met collega’s van verschillende afdelingen horen en zien jullie hoe je een verrekijker goed afstelt, en hoe je een klant helpt de beste keuze te maken. Reuze interessant! En mooi ook dat je vanuit het kantoor die bonte specht in het bos spot.

17:00

Het zit er weer op vandaag! Fluitend fiets je naar huis waar je bij het avondeten genoeg te vertellen hebt over de toffe dingen die je gedaan hebt.

Kom erbij

We hebben altijd plek voor slimme, leuke mensen. Bekijk onze openstaande posities.