Overslaan naar contentEen dag bij Tech.

9:00

Je komt binnen en pakt een lekkere espresso of cappuccino. Bij het koffieapparaat kom je al collega’s van Finance tegen. Er is iets met een van de datafeeds. Straks even naar kijken.

9:30

Standup met je eigen team. Je checkt in Jira wat de voortgang is van de projecten waaraan je werkt, en wat de punten zijn die je met onze softwareleverancier moet bespreken.

10:00

Call met de softwareleverancier. Hoe staat het met de aankomende release? Wat is er al klaar voor de testfase? Staat die ene fix al op acceptatie?

11:00

Even snel kijken wat er met de datafeeds voor Finance aan de hand is. Zonder cijfers immers geen rapportages.

12:00

Lunchtijd. Boterham met kaas vandaag? Of bak je een eitje? Gezonde wrap misschien? Er is vandaag in ieder geval verse soep. Lekker! Na het eten even een rondje wandelen met wat mensen van andere teams, of een potje tafeltennis tegen de directeur.

13:00

Projectmeeting over de nieuwe domeinen. Dit jaar rollen we vier nieuwe landen uit, een hoop te doen dus! Verschillende belastingtarieven, valuta en verzendopties. Uitdagend, maar met de juiste collega’s en leveranciers goed te doen.

15:00

Meeting met de Business Analyst: zij gaat wat dingen voor je uitzoeken maar heeft input nodig om te starten. Wat zijn eigenlijk de requirements voor die nieuwe tool? Wat mag het kosten? Hoe sluiten we aan op onze custom middleware?

16:00

Eind van de dag, nog even stoeien met een verzendprobleem voor Denemarken. Er gaat iets niet helemaal goed met de btw-berekening op de facturen. Dat los je binnen een handomdraai op.

17:00

Het zit er weer op vandaag! Fluitend fiets je naar huis waar je bij het avondeten genoeg te vertellen hebt over de toffe dingen die je gedaan hebt.

Kom erbij

We hebben altijd plek voor slimme, leuke mensen. Bekijk onze openstaande posities.